Слънцезащита за тяло

Всеки трябва да бъде изключително внимателни, когато става въпрос за придобиване на тен. Не може просто да премине през 12 нюанса по-тъмен от действителната цвят на кожата, тъй това може да шокира не само зарад разликата във вида, но и да бъде стрес за тялото. Някои жени са толкова бледи, че тенът за тях е трудно постижима цел.

Ако, обаче, вие искате да получите тен, се уверете, че сте го получи естествено, така да е безопасно за кожата ви. Тези дни кожата все по-естествено се снабдява с естествен загар. Предвид и факта, че слънчевите лъчи могат да се окажат причина за някои кожни заболявания, ето няколко съвета, за да получите идеален тен.

Намерете идеалния лагер

Винаги избирайте внимателно място, където да правите тена си. Перфектен тен може да се получи и на остъклена веранда, на сенчесто място, където можете да се оттегляте като в оазис, когато се налага, при това да сте до източник на вода и други съоръжения като бар и тоалетна.

Прилагане на слънцезащитен лосион

Винаги поставяйте слънцезащитен лосион и кремове срещу вредните uv лъчи, поне 30 минути по-рано и преди да сте напуснали стаята си. Ако имате намерение да го прилагате извън на публично място, никога няма да сте в състояние да го поставите напълно равномерно. Тогава тялото е ощетено. Ако искате да прилагате лосион правилно, трябва да сте голи. За хора, които си мислят, че могат да прилагат слънцезащитни кремове на плажа трябва да се знае, че пясъка ще пясъка прави нещата по-трудни.

Винаги повтаряйте със Слънцезащитен лосион след плуване

Не е изненадващо, ако обичате да оставате във водата; В края на краищата, вие сте на плаж и искате да се забавлявате. Винаги повтаряйте тялото със слънцезащитен крем, след като излезете от водата. Това е изключително важно, ако не искате кожата ви да се повреди.

Прекарайте еднакво време на предната и задната страна, отпред, отзад

Ако сте в легнало положение на шезлонг на плажа с лицето нагоре, не забравяйте да се завъртите и така, че слънцето да огрее гърба, лявата или дясната половина. Това е препоръчително, ако прекарвате равен брой часове на двете страни. Това ще ви помогне да избегнете неравномерно направения тен.

Капка защита, когато е необходимо

Ако забележите, че вече се направили малко тен и искате да добавите малко повече, винаги може да добавите и малко защита по кожата си. Уверете се, че ако има области, където слънцето хваща повече от обичайното. В тези места винаги поставяйте силен слънцезащитен крем по всяко време.

 

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *